Byva är arbetsverktyget som digitaliserar och därmed effektiviserar besiktningar genom att ta tillvara den standard som finns i Sverige. Arbetsverktyg ska vara enkel att använda och därmed har vi under slutet av maj fokuserat på att förenkla interaktionen i appen för användare.

Nu är det enklare att välja tid och datum för projekt, entreprenader och bilagor. När du skapar en bilaga sätts startdatum och slutdatum automatiskt från besiktningens uppgifter. Behöver en specifik bilaga ett annat startdatum eller slutdatum kan du enkelt ändra det i bilagan.

På flera ställen runt om i appen visar vi organisationsnummer och namn tillsammans med deltagare i projektet. På vissa ställen har vi tyvärr begränsat med utrymme och därmed valt att prioritera företagsnamnet. Tidigare har vi visat organisationsnummer vilket flera har nämnt att det inte är lika tydligt.

Förutom justeringarna har vi gjort en del annat bakom kulisserna och förberett för nya funktioner som är på gång. Vi hoppas kunna berätta mer under juni och visa för besiktningsmän vi kommer testa med under sommaren.

Alla nyheter i senaste uppdatering av Byva (21.6.3) i App Store.

  • Ny datumväljare för att enklare välja månad, dag och tid.
  • Besiktningens startdatum i bilagor sätts till besiktningsdatumet. Tidigare sattes den till dagen bilagan skapades.
  • Organisationsnamn visas istället för organisationsnummer bredvid namn på personer.
  • Uppdaterad formatering i PDF-filer för att lättare läsa bilagor och dokument.
  • Bättre hantering av användarnamn och lösenord, nu kan inloggningen sparas automatiskt på din iPhone eller iPad så du inte behöver skriva in det varje gång du vill logga in.