Under vintern och våren har vi utfört flera lyckade besiktningar i Byva och nu öppnar vi för fler besiktningsmän att testa appen i fält.

Vad kan jag som besiktningsman testa idag i Byva?

Skapa besiktningar med tillhörande bilagor och utlåtanden

Byva följer branschstandard för hur bilagor och utlåtanden i AB-04 och ABT-06 skall se ut och genererar PDF-filer av den ifyllda informationen som automatiskt laddas upp till dokumenthanteringen vid signering. 

Om hela besiktningsgruppen skapar sina bilagor i Byva genereras stora delar av ett utlåtande automatiskt när bilagorna är signerade. 

Dokumenthantering

I Byva finns hela projektets dokumentation tillgänglig för samtliga deltagare och alla kan anteckna i filerna som om det vore penna och papper, i ens egen pärm. Alla anteckningar sparas i molnet och är tillgängliga på alla Byvaanslutna enheter. 

Fysiska dokument skannar du enkelt in som PDF med kameran för att samla allt på ett ställe. Alla dokument kan givetvis delas via e-post, direkt i appen. 

I senaste uppdatering av Byva (21.4.6) finns nu även

  • Möjlighet att ändra, flytta, döpa om och ta bort dokument och mappar. Håll fingret på mappar/dokument i Dokument-vyn för att se möjliga val.
  • Skanna dokument via kameran direkt in i Byva.
  • Anteckningar i dokument sparas numera i molnet, så du kan komma åt de oavsett vilken enhet du använder.
  • Ladda upp dokument från andra appar direkt till Byva genom dela-knappen.

När kan jag testa och börja arbeta i Byva?

Vi bokar löpande in nya testprojekt för AB-04 och ABT-06. Än går det inte att arbeta med ABS-09 projekt. Vår målsättning är att besiktningsmän ska kunna arbeta självständigt i Byva under hösten 2021, tills dess är vi med er och hjälper till under hela processen. 

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa till vid din nästa besiktning.